torsdag 21. mars 2013

PåskeføreMalt påskeegg med 3åringen idag...
Påskeføre i stua!

10 kommentarer:

 1. Så fine egg og ikke minst oppheng. Koselig å lage noe sammen da, her nekter 3åringen av prinsipp å være med på noe som helst om dagen, så jeg får nok ha påskeverksted alene om det skal bli noe

  SvarSlett
 2. Heisan
  Så herlig! Så koselig å lage ting med treåringen. Så må jeg smile stort av Hay-hånden som jammen meg har grepet fatt i noen av påske-eggene. Gøy med humor i innredningen!
  Fin kveld til deg!
  Klem fra Kaspara

  SvarSlett
 3. Å så kos!
  Et lite spørsmål, hvordan har du fått den pinterest knappen på bildene dine?
  fin kveld til deg

  SvarSlett
 4. Flotte påskeegg og stilig oppheng:)
  Kos å male påskeegg sammen med barna:)
  Mine barn er blitt voksne, så påseegg-dekorasjonen må jeg trø til med alene - men det kommer vel barnebarn etter hvert:)

  Har lagt meg til som følger her hos deg.
  En flott fredag og helg til deg:)
  Klem fra Marianne

  SvarSlett
 5. Så glad jeg ble for livstegn herfra igjen!
  Finfine bilder - som alltid!

  SvarSlett
 6. Hei igjen Ida:O)!

  Så koselig med maling av påskeegg:O)! De ble veldig fine! Og så fint med den lyslenken din og det lille sitatet "vær så god og sitt":O). Koselig :O)

  Du jeg må bare få takke deg for at du ga meg hele oppskriften på hvordan få pinterest knappen til å poppe opp på bilder! Tusen takk altså!!! Jeg var så fornøyd her i stad at jeg bare ropte høyt ned til mannen min som driver og maler lister på badet: "Jeg fikk det til!!! Jeg fikk til en skikkelig datagreie!". - Og var så fornøyd vettu;O)! Jeg har jo ikke peiling på HTML redigering og har virkelig snublet meg frem for å få bloggen til å se nogenlunde grei ut. Har aldri vært inne på HTML og takket være deg så er pinterest på bildene og vips så henger bloggen og pinterest sammen. Var så tungvint å laste ned enkeltbilder til pinterest at jeg ga litt opp. Men nå har jeg lagt inn det meste fra i år på bretta mine der inne. TUSEN TAKK nok en gang! Og ha en kjempe fin påske! Vi blogges og vi pinnes;O) Klem fra Neri :O)

  SvarSlett
 7. Haha så morro du lo da du leste om mitt gledes utbrudd ned til mannen min:O) Jeg kan si det sånn at rett etter jeg hadde jublet ferdig til han så kom den ene broren min en tur innom og han fikk "gjennomgå" han òg, hoho;). Men han ANER IKKE hva pinterest er og satt som et spørsmålstegn når jeg prøvde å forklare hva det var jeg hadde fått til. Det hele endte med at jeg sa at jeg rett og slett har klart en skikkelig datanerd ting og at dette var bare helt utrolig (mens han fremdeles satt der som et stort spørsmålstegn). Men jeg er skikkelig imponert over at du har klart å linke meg frem til det her så for meg så er du bloggeren med god peiling på data (det kan du skryte til mannen din å fortelle,hihi;).

  Koselig du også liker mumukopper:O). Jeg er blitt en samler på 3.koppen som jeg har fått i gave:).

  Klem fra Iren/Neri :O)

  SvarSlett
 8. Hei på deg!
  Stilig stue du har! Liker så godt takhøyden! Morsomt med hånden i vinduet som holder påskeeggene!! Kjempefin lyslenke!
  Ha ei fin ny uke!!
  Klem Siri

  SvarSlett
 9. Hei Ida
  Tenk at du har feriert i Sandefjord i påsken, så koselig å høre at du synes det er himmel på jord her!!
  Jeg er jo veldig glad i byen min jeg da..
  Fin tirsdag til deg!
  Klem fra Kaspara

  SvarSlett
 10. hurra for at du er i gang igjen! Du og bloggen din er TOPP!
  klem inger lise

  SvarSlett

Blir SÅ glad om du legger igjen noen ord:)

Blogging tips