mandag 18. mars 2013

Middagsplan

Ferm Livings wallsticker må da gjøre susen mot min middagsplanleggingsvegring!?
(håper virkelig det, for den var et herk å henge opp!!)


5 kommentarer:

  1. Hei Ida
    Tusen takk for koselig melding!
    Jeg elsker slike planleggings-kalendere. Denne til Ferm Living er jo super. Jeg handlet en mindre variant på Granit, hvor jeg skriver opp middagsmenyen for en uke. Sønnene mine er sååå ivrig etter å kikke på den.
    Glad dag til deg!
    Klem fra Kaspara

    SvarSlett
  2. Hei Ida :O)! Tusen takk for veldig koselig kommentar om kjøkkenkroken vår:) Her har jeg vært før:O)! Jeg eier ikke tålmodighet med å henge opp "vanskelige/utfordrende ting som er et herk å henge opp" så jeg ser beundringsverdig på veggen din i dag *hihi*. Middagsplanlegger må jo virkelig gjøre susen:D Det kunne vi trengt;).Og jeg ser du har grovt treverk satt opp i mot en blå pastell tone. Det var veldig fint :O)

    Appropo pinterest: så gøy du la deg til som følger. Jeg skal legge meg til hos deg òg definitivt! Må si at jeg er i startfasen og lurer fælt på hvordan man kan få bloggbilder til å få en pinterest knapp på seg slik at folk kan pinte bildene mine hvis de vil. Har du peiling på det så kom gjerne med noen tips :O) Ha en fin dag! Vi blogges! Klem fra Neri :O)

    SvarSlett
  3. Hei der!
    Fint du er tilbake!! :-)
    Kjempefin planlegger på veggen! Jeg hang opp "to do" wallstickeren her om dagen, lett å få opp den heller.....ødela den ene bokstaven, men det syns nesten ikke....
    Velkommen innom meg:-)
    Fin dag til deg!
    Siri

    SvarSlett
  4. Så gøy at praten vår inspirerte deg, liker at du er igang igjen :)
    Så smart med middagsplanlegger. Og UTROLIG stilig bilde, Ida! Det kunne seriøst vært et reklamebilde for produktet.

    SvarSlett
  5. Den der var jo supersmart! Jeg er helt elendig på å planlegge, og tar som regel det første og "beste" jeg finner på butikken... Sukk :)

    SvarSlett

Blir SÅ glad om du legger igjen noen ord:)

Blogging tips