mandag 24. oktober 2011

Origami + Washi tape

Kost meg med nye og gamle juleblader i helga. 
Måtte prøve en kartvariant av origamistjernen fra fjorårets Rom123. Fornøyd! 
En pall står og venter på (h)jul. Skal inn på fineste fin sitt rom.
Men den får vente til en dag solen ikke skinner, og jeg ikke har pinnebrød i magen!
 7 kommentarer:

 1. Hm idee og lete fram det rom123 fra fjor skjønner jeg. Takk for tipset- stjernen ble så kul laget i verdenskart - kan jo da brukes hele året:)

  SvarSlett
 2. Kartstjernen ble kjempefin! Ha en fin tirsdag!
  Klem fra Anne

  SvarSlett
 3. Heisan
  Jeg elsker kart og går ofte til sengs med atlaset.
  Denne stjernen var superfin. Mannen min og jeg satt og prøvde å lage stjerner et dag etter oppskrift, men du verden hvor vanskelig det var og så var oppskriften vår litt mangelfull. Prøver nok igjen!
  Glad dag til deg!
  Klem fra kASPARA

  SvarSlett
 4. Hei på deg!!! Takk for hyggelig hilsen inne hos meg - det varmer!!! Og du er ganske ny i bloggverdenen!! Husker at jeg hadde akkurat de samme følelsene som deg - kjempeskummelt og spennende på en gang!! Jeg liker meg hos deg og følger deg gjerne videre. Velkommen tilbake til meg også og ps.jeg har en gi-bort hos meg....
  Klem heidi

  SvarSlett
 5. Jeg elsker kart, så denne stjernen falt Jeg fullstendig for! Så fin! Det kan jo nesten henge fremme hele året den. Digger bildene du tar!

  SvarSlett
 6. Da har jeg endelig fått tid til å titte innom. Skjønner godt at du fikk en pangstart, for her var det mye god inspirasjon! :)
  Gleder meg til neste innlegg!
  Sees på jobb i neste uke:)
  klem

  SvarSlett
 7. kjære søte Ida ! Så fantastisk herlig og søt blogg! JEg digger at du har begynnt å blogge igjen! Jeg gleder med allerede til neste innlegg.! Håper så at mange vil følge bloggen din! Heldige meg så får stikke innom døren din og innimellom!:) Masse lykke til søte deg! klem Inger lise

  SvarSlett

Blir SÅ glad om du legger igjen noen ord:)

Blogging tips